379,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За интелигентно свързване на уреди

Със STIHL Смарт конектор можете като професионален потребител в поддръжката на градината и озеленяването, в общински предприятия, във фирми за отдаване под наем или като амбициозен частен потребител да свързвате уреди в STIHL connected. Просто поставяте STIHL Смарт конектор на предвиденото за целта място на уреда STIHL или на други производители и го пускате в експлоатация. Смарт конектор разпознава автоматично, когато уредът работи, записва и предава работните часове чрез Bluetooth на Вашето мобилно устройство или на STIHL connected Box. Впоследствие данните се предават на облака STIHL и там се съхраняват, като се съблюдават разпоредбите за защита на данните.
Със STIHL connected е осигурен достъп по всяко време през апликацията STIHL connected и портала STIHL connected до записаните данни от уреда и имате удобна и ясна представа за собствените уреди. Чрез апликацията имате представа за работното време на уредите, получавате преглед за всички необходими технически обслужвания и по този начин гарантирате, че няма да пропуснете важна поддръжка и Вашите уреди винаги са готови за употреба. По този начин можете да проектирате по-ефективни процеси и да извършвате дейности по поддръжка в тесен контакт с вашия местен специализиран търговец на STIHL в точното време.
Смарт конектор на STIHL се предлага в два вида опаковка:
  • 1 брой (кат. № 00004004900)
  • 10 брой (кат. № 00004004903)
Допълнителна информация за STIHL connected и преглед на всички съвместими бензинови, акумулаторни и електрически продукти на STIHL ще намерите на Support.
Приложението STIHL connected ще намерите в App Stores:
Smart Connector

Технически характеристики

Стандарт на предаванеBluetooth 4.2
Дължина53 мм
Ширина42 мм
Височина14 мм
Тегло20 грама

Сервизно обслужване и съвети