589,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Номинално напрежение230 V
Консумация на мощност1,7 kW
Тегло3,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лек електрически верижен трион (1,7 kW) с устройство за бързо опъване на веригата (B)

Електрическият верижен трион STIHL MSE 170 C-B впечатлява с ниското си тегло и добре обмислена ергономичност. Това Ви позволява да режете дърва за огрев или да изпълнявате други задачи за рязане около дома, пестейки усилия.

С консумация на енергия от 1,7 кВт, двигателят на STIHL MSE 170 C-B заедно с веригата STIHL 3/8"-PMM3 предлага добра ефективност на рязане. Особено ако работите по-често или по-продължително със STIHL MSE 170 C-B, ще оцените устройството на STIHL за бързо обтягане на веригата. Защото то Ви позволява да натягате допълнително веригата безопасно, лесно и без инструменти по всяко време. Зъбната опора на MSE 170 C-B от STIHL Ви помага да правите прецизни разрези.

За да можете да работите удобно с електрическия верижен трион, гумираната ръкохватка осигурява добър захват и приятно усещане при хващане. Електрическият верижен трион STIHL MSE 170 C-B е оборудван със защита от претоварване, която предотвратява повреда поради прегряване. За безопасност при работа трионът е оборудван със спирачка за веригата QuickStop Super. По този начин веригата на триона се спира директно, когато ръката Ви пусне задната дръжка на електрическия верижен трион.

MSE 170 C-BQ

Сервизно обслужване и съвети