799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Акумулаторен верижен трион MSA 200 C-B: рязане за професионалисти без вредни емисии

Акумулаторният верижен трион STIHL MSA 200 C-B е подходящ за рязане на дебели клони или за поваляне на по-тънки дървета. Той е конструиран за професионалисти, които се нуждаят за работата си от високопроизводителен и в същото време удобен за работа акумулаторен верижен трион. При това внимавахме теглото по възможност да е ниско, за да можете да работите бързо, ефективно и продължително време. Акумулаторният верижен трион STIHL MSA 200 C-B има и висока производителност при рязане. Благодарение на тихия двигател EC можете да извършвате рязане и в райони с наложени ограничения на шума, например жилищни квартали или около болнични заведения и в паркови насаждения.

Използваната при този модел моторен трион режеща верига STIHL 1/4" PM3 осигурява фино рязане с висока производителност. Стабилната метална зъбна опора фиксира акумулаторния верижен трион към дървесината. Така можете много лесно да извършвате прецизни разрези. Спирачката на веригата QuickStop Super на STIHL се грижи за сигурна работа, тъй като при обратен удар режещата верига спира за секунди. Комфортът също не е пренебрегнат: благодарение на устройството STIHL за бързо обтягане на веригата можете да обтягате режещата верига на този верижен трион много лесно и сигурно, без помощта на допълнителен инструмент.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са конструирани за използване от професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. Освен това уредите разполагат с доказана при взискателни вътрешни проверки, ефективна защита от всестранно напръскване с вода. Тестовете са ориентирани и съгласно стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Устройство за бързо опъване на веригата (B)
УСТРОЙСТВО НА STIHL ЗА БЪРЗО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР
ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло3,5 кг 1)
Системно тегло3,5 кг
Ниво на звуково налягане85 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети