719,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло3,1 кг 1)
Системно тегло3,5 кг
Ниво на звуково налягане85 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен акумулаторен верижен трион за работа с минимално усилие

Независимо дали искате да режете дърва за огрев, да подрязвате овощни дървета или да извършите дървообработване: С акумулаторния верижен трион STIHL MSA 160 C-B сте добре оборудвани за работа в частна среда, в градината и в озеленяването или в занаятчийството. Тъй като двигателят работи тихо и без вредни емисии, можете да използвате мощния уред дори в зони с ограничения на шума или в затворени пространства.

Моторният трион STIHL MSA 160 C-B е най-мощният уред сред верижните триони, захранвани с батерии. Директното предаване на сила към веригата STIHL 1/4" PM3, както и интелигентно контролираната мощност на двигателя осигуряват висока ефективност на рязане, дори при по-дебели клони и греди. Поради малкия брой електрически компоненти, трионът е наистина лек въпреки неговата производителност. Със своите 3,1 кг (без батерията) дори по-дълготрайни работни задачи могат да се извършват по начин, спестяващ сила. Други характеристики на акумулаторния верижен трион STIHL MSA 160 C-B:

  • С устройството за бързо обтягане на веригата STIHL можете да натягате веригата безопасно и лесно дори без инструменти.
  • Благодарение на спирачната система QuickStop Super имате по-голяма безопасност при работа.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 160 C-B и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия от системата STIHL AP са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Сервизно обслужване и съвети