799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Работен обем32 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло3,3 кг 1)
Тегло за единица мощност2,4 кг/kW

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Много лек моторен трион за поддръжка на дървета (1,4 kW) с двигател 2-MIX

Бензиновият верижен трион STIHL MS 194 T е мощен професионален трион за поддръжка на дървета и е впечатляващ, когато става дума подрязване на короната, както и за премахване на мъртва дървесина или издънки по ствола и стъблата. Професионалистите по поддръжка на дърветата могат ефективно да изпълняват задачи по подрязване на дърветата с този бензинов трион. Компактният дизайн на верижния трион MS 194 T от STIHL и малкото му тегло Ви позволяват да работите ефективно дори в ограничени пространства.

Двигателят STIHL 2-MIX гарантира висока ефективност на рязане с икономична консумация. Режещата верига STIHL 1/4''-PМ3 осигурява фино рязане и прецизна работа. Освен това системата STIHL Ematic гарантира, че шината и веригата се снабдяват с масло оптимално. Това Ви позволява да работите ефективно и да пестите масло. За закрепване на носещия кабел при спускане надолу на моторния трион и за обезопасяването му се използва практична, сгъваема кука.

Сред предимствата на този моторен трион е антивибрационната система STIHL, която минимизира вибрациите на двигателя и работния инструмент и по този начин щади мускулите и ставите.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този специализиран верижен трион е предназначен само за професионалисти, обучени по поддръжката на дървета. Употребата без подходящо обучение може да доведе до тежки наранявания.

MS 194 T

Сервизно обслужване и съвети