588,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Лек, комфортен бензинов трион (1,4 kW) с ErgoStart и устройство за бързо опъване на веригата

Бензиновият моторен трион STIHL MS 180 C-BE е не само мощен и лек, но и лесен за работа. Особено подходящ е за работа в частния сектор, например за рязане на дърва за огрев, както и за ръчни работи по поддръжка. За да можем да направим работата Ви възможно най-ефективна, този бензинов трион беше оборудван с доказано висока технология.

Двигателят STIHL 2-MIX се отличава с комбинацията от мощност и икономичност. STIHL ErgoStart Ви подпомага да започнете работата си възможно най-бързо и без усилие. Той намалява наполовина необходимото усилие при стартиране.

В допълнение към другите предимства на серията, STIHL MS 180 C-BE е оборудван и с устройство за бързо обтягане на веригата на STIHL. Това Ви позволява лесно и безопасно да натегнете веригата на триона без използване на инструменти и да продължите работа веднага. За предпазване на мускулите и ставите антивибрационната система STIHL намалява вибрациите от двигателя и работния инструмент в местата за захващане.

MS 180 C-BE

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Компенсатор
КОМПЕНСАТОР
STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
Устройство за бързо опъване на веригата (B)
УСТРОЙСТВО НА STIHL ЗА БЪРЗО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем31,8 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло4,5 кг 1)
Тегло за единица мощност3,2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети