499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Бензинов трион MS 172: компактен и универсален

Когато режете дърва за огрев или работите по поддръжката двора, компактният бензинов трион STIHL MS 172 се явява универсален бензинов трион за лична употреба и за използване от професионалисти в градинарството и озеленяването или занаятчийството. С MS 172 можете да поваляте дори малки дървета.

Бензиновият верижен трион STIHL MS 172 впечатлява с мощния си двигател 2-MIX на STIHL, който се отличава с много добра производителност при рязане съчетана с нисък разход на гориво. Окомплектован e серийно с режеща верига 3/8" PM на STIHL, която предлага високо качество на рязане с ниско ниво на вибрации и висока толерантност при заточване. С бензиновия трион STIHL MS 172 щадите мускулите и ставите си, докато работите, благодарение на антивибрационната система STIHL. По този начин Вашият верижен трион работи равномерно и със спокоен ход.

Особено удобно е еднолостовото управление, с което можете да управлявате всички функции само с една ръка. Ако прекъснете работата си, моторният трион отново директно е готов за стартиране. Тъй като комбинираният лост със стоп-функция самостоятелно се връща обратно в работна позиция. Още едно предимство при използване на STIHL MS 172: Страничното опъване на веригата осигурява безопасното ѝ и лесно обтягане без съприкосновение с острата верига или със зъбната опора.

STIHL MS 172 разполага и с диагностична букса за обслужване. По този начин Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и техническо обслужване.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

КОМБИНИРАН ЛОСТ СЪС СТОП ФУНКЦИЯ
КОМБИНИРАН ЛОСТ СЪС СТОП ФУНКЦИЯ
СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем31,8 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло4,5 кг 1)
Тегло за единица мощност3,2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети