359,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Бензинов трион MS 162: лек модел за разнообразни задачи

Бензиновият верижен трион STIHL MS 162 е надежден уред от начален клас за поддръжка на двора и градината. Независимо дали искате да режете дърва за огрев, или да подрязвате овощни дървета, лекият и здрав моторен трион STIHL MS 162 е подходящ за спорадична употреба при различни приложения. С този надежден моторен трион е възможно и отсичането на по-малки дървета.

Мощният двигател 2-MIX на STIHL е част от оптимално координираната цялостна система на STIHL MS 162. Той осигурява добра производителност при рязане съчетана с нисък разход на гориво. Това означава, че можете надеждно да постигнете прецизно рязане, подпомагани от серийната режеща верига 3/8"P с нейния тесен срез. Вашият моторен трион работи равномерно и със спокоен ход: Антивибрационната система STIHL намалява предаването на вибрации към ръкохватката, облекчавайки Вашите мускули и стави.

Особено удобно: Благодарение на еднолостовото управление управлявате всички функции като стартиране, работа и спиране само с една ръка. И повторното стартиране след прекъсване на работа е лесно, защото комбинираният лост със стоп функция автоматично се връща в работно положение. Друга характеристика на комфорта е безопасното и лесно обтягане на веригата, като страничното опъване на веригата е особено практично.

MS 162

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

КОМБИНИРАН ЛОСТ СЪС СТОП ФУНКЦИЯ
КОМБИНИРАН ЛОСТ СЪС СТОП ФУНКЦИЯ
СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем30,1 см³
Мощност1,2/1,6 kW/к.с.
Тегло4,5 кг 1)
Тегло за единица мощност3,8 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети