1549,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ефективна маневрена мотофреза

>Мотофрезата STIHL MH 560 за любители и професионалисти градинари и земеделцисе характеризира с изключително здрави компоненти. Това включва кован колянов вал и алуминиев корпус на скоростната кутия. Задвижването на вала се осъществява от мощен бензинов двигател. Резервоарът на мотофрезата с обем от 1,4 л събира достатъчно гориво за продължителна работа между редовете на растенията и за обработка на средни по размер площи. Задната предавка улеснява маневрирането и движението на заден ход. За по-голяма гъвкавост градинската мотофреза STIHL MH 560 може да бъде допълнително оборудвана с аксесоари, като например регулируем браздир STIHL AHK 701 за прокарване на бразди.

Въпреки високата мощност на вградения OHV двигател със система за лесен старт, ротационната мотофреза STIHL MH 560 със задна предавка е лесна за ползване. Антивибрационната система намалява вибрациите на регулируемата ръкохватка и предпазва Вашите мускули и стави. Поради специалната форма ножовете за окопаване се врязват в земята, а не прекопават почвата. С 3-степенния регулируем, въртящ се шплинт можете да регулирате работната дълбочина на ножовете за окопаване и по-лесно да се придържате към браздата дори и в тесни завои. Когато работата приключи, позицията за почистване на мотофрезата STIHL MH 560 улеснява почистването, както и сглобяването и разглобяването на ножовете за окопаване.

MH 560

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Спирачен шплинт
Спирачен шплинт
Лесно управление на газта
Лесно управление на газта
Ножове за окопаване
Ножове за окопаванe

Технически характеристики

Скорост1 предна + 1 задна
Работна ширина60 см
Тегло на уреда41 кг
Комплект за окопаване, Ø32 см
Вместимост на резервоара1,4 л

Сервизно обслужване и съвети