1999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Макс. площ за косене800 м²
Макс. наклон35 %
Ширина на косене20 см
Мин. височина на косене20 мм
Макс. височина на косене60 мм

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Компактна, умна косачка робот с функция мулчиране

Косачката робот iMOW® STIHL RMI 422 предлага за личните градини практично решение за напълно автоматична и самостоятелна поддръжка на малки и средни тревни площи. Уредът се грижи без усилие за по-малки площи до 800 м2. Косачката робот се движи надеждно и ефективно дори по леко неравен терен с наклон до 35%. Така RMI 422 Ви подпомага при частната поддръжка на тревната площ и позволява да имате повече време на разположение, за да се наслаждавате на градината си.

Косачката робот iMOW® STIHL RMI 422 реже, раздробява и наторява тревата със своя апарат за мулчиране в една работна стъпка: При мулчиране тревата само леко се скъсява от iMOW®, така малки частици трева се разпределят равномерно в тревния слой. Ценните хранителни вещества се връщат върху почвата отново като тор. Този начин на действие прави тревата гъста и здрава.

Вградените сензори извършват промяна в посоката на движение на самоходната косачка при регистриране на обект. Адаптивната функция Slope Speed адаптира скоростта на неравен терен с помощта на сензори за наклон, така че дори и там тревата да бъде окосена равномерно. В динамичния план за косене за всеки ден можете да задавате времеви интервали, през които Вашата косачка робот iMOW® STIHL може да работи. В рамките на тези активни периоди RMI 422 сама определя кога е най-подходящото време за поддръжката на тревата. Зарядната станция служи като място за паркиране и за зареждане на косачката робот. Широкият LCD дисплей прави настройването и организирането на акумулаторната косачка робот особено лесно.

За инсталацията се нуждаете в зависимост от размера на градината от подходящ комплект за инсталация. Косачките роботи iMOW® на STIHL съответстват на всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това: Косачката робот iMOW® не е играчка. През времената на активност на косачката робот iMOW® външни лица, животни и особено деца не бива да се допускат в работната зона. Моля, вижте инструкцията за употреба за допълнителна информация.

RMI 422

Сервизно обслужване и съвети