6669,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Макс. площ за косене5000 м²
Макс. наклон40 %
Ширина на косене28 см
Мин. височина на косене20 мм
Макс. височина на косене60 мм

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

iMOW® 7: За интелигентната и напълно автоматична поддръжка на много големи тревни площи

За напълно автоматичната поддръжка на тревни площи при частна употреба косачката робот STIHL iMOW® 7 е ефективен помощник. Задвижвани от мощна литиево-йонна акумулаторна батерия, трите осцилиращи остриета на ножовете от системата Disc-Cut постигат с високата си скорост прецизно косене. Акумулаторната батерия позволява на косачката робот да работи продължително време без прекъсване.

При самостоятелното косене на тревни площи до  5000 м² се преодоляват ефективно и наклони на терена до 40 % благодарение на надеждното поведение при движение на iMOW® 7 на STIHL, например когато искате да косите на склон. При това Вашата iMOW® 7 мулчира така, че надробената трева да се използва повторно като тор за тревната площ. Препятствията се достигат внимателно. Посредством ултразвукови сензори и контролирана скорост може да се окосява тревата и в близост до обекта. При контакт косачката робот променя посоката си. Интелигентни маневри за обръщане позволяват ефективното косене на тесни места. За постигане на равномерен резултат от косенето, чрез сензори за наклон се адаптира скоростта на неравен терен.

Панелът за управление дава възможност чрез няколко бутона за интуитивно и лесно управление, което се подпомага от гласовото извеждане. Актуалният статус на Вашата косачка робот освен това се индикира от задната светодиодна (LED) лента. За дневната светлина при движение на косачката на предната светодиодна (LED) лента можете да избирате от три различни варианта. Можете да управлявате Вашата косачка робот по всяко време с помощта на приложението MY iMOW® през Bluetooth® или WLAN. През приложението можете да настройвате индивидуално височината на косене на различни степени и да определяте план за косене с времеви прозорци, в чиито интервали на активност Вашата iMOW® 7 на STIHL автоматично да бъде активна. При необходимост можете да стартирате косачката робот и ръчно. При влажно време имате възможност чрез регулируемия сензор за дъжд да решите дали тревната площ да се коси или iMOW® 7 да направи пауза. Станцията за зареждане служи като основа на косачката робот и за зареждането й.

За инсталиране ще Ви е необходим в зависимост от големината на градината подходящият комплект за инсталиране. Косачките роботи STIHL iMOW® отговарят на всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това важи следното: Косачката робот iMOW® не е играчка. В интервалите от време, в които косачката робот iMOW® е активна, трябва да се държат далеч от работния обсег особено деца, наблюдаващи лица и животни. Допълнителна информация ще намерите в инструкцията за употреба.

Сервизно обслужване и съвети