252,20 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Набор за инсталация 1 iMOW®: за ограничаване на площта за косене

С набора за инсталация 1 iMOW® на STIHL можете сами да подготвите малки до средно големи тревни площи за работа на Вашата косачка робот STIHL iMOW® и да дефинирате желаната работна зона, която да бъде окосявана. За целта полагате ограничителен кабел по края на тревната площ, след което го фиксирате с прилежащите фиксиращи щифтове. Коректното разстояние, което трябва да спазвате при полагане на кабела до края на тревната площ, ще намерите в ръководството за употреба на Вашата косачка робот iMOW® на STIHL.

Наборът за инсталация 1 iMOW® на STIHL съдържа ролка от 150 м ограничителен кабел STIHL ARB 151 (Ø 3,4 мм) за определяне на площта за косене, 250 фиксиращи щифта STIHL AFN 075 за фиксиране на кабела и 3 съединителя за кабел STIHL ADV 010 за свързване на няколко кабела, както и кабелни маркировки. Този набор може да бъде инсталиран заедно с косачката Ви робот iMOW® на STIHL.

Естествено подготовката и инсталацията на Вашата косачка робот iMOW® може да бъде извършена и от най-близкия дилър на STIHL.

Сервизно обслужване и съвети