5799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Макс. площ за косене3000 м²
Макс. наклон45 %
Макс. наклон с комплект за надграждане55 %
Ширина на косене28 см
Мин. височина на косене20 мм

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

iMOW® 6 EVO: За интелигентната и напълно автоматична поддръжка на големи тревни площи

За напълно автоматичното косене на големи тревни площи при частна употреба косачката робот STIHL iMOW® 6 EVO с мощна литиево-йонна акумулаторна батерия е добър избор. С нея се извършва поддръжката на тревни площи изцяло автоматично и самостоятелно . С трите осцилиращи остриета на ножовете от системата Disc-Cut можете да постигате чисто косене благодарение на високата им скорост.

При употреба на тревни площи до 3000 м² е възможно по време на мулчиране, когато тревата се надробява, за да се използва отново директно като тор за тревната площ, също и да се коси ефективно на наклони до 45 %. Например при косене на склон косачката робот iMOW® 6 EVO на STIHL показва силните си страни. С комплекта за надграждане е възможно справянето дори с наклони до 60 %. Интегрираните сензори позволяват косачката робот iMOW® 6 EVO на STIHL да променя посоката си при контакт с препятствие. При това предметите се достигат с контролирана скорост, така че тревата да се коси и в близост до обекта. Също и на тесни места е възможно с интелигентни маневри за обръщане да се окосява ефективно. На неравен терен скоростта се адаптира, за да се постигнe и при такива условия равномерен резултат.

Управлението се осъществява лесно и интуитивно през панела за управление с няколко бутона, подпомогнато допълнително от гласовото извеждане. Актуалният статус на Вашата косачка робот се индикира от задната светодиодна (LED) лента и чрез светлинните знаци на светодиодната (LED) матрица на горната страна на корпуса. Дневната светлина при движение на косачката на предната светодиодна (LED) лента може да се избира в три различни варианта. С помощта на приложението MY iMOW® можете да управлявате Вашата косачка робот по всяко време допълнително към Bluetooth® и WLAN и чрез мобилна връзка, когато Вашата косачка робот се движи извън зоната на дома Ви. През приложението можете също да настройвате индивидуално височината на косене на различни степени . Времевите прозорци за продължителността на активност в седмичните планове могат да се определят в плана за косене. Извън зоната на дома Ви има възможност с аларма също да се засече кражба или да се установи местоположението на Вашата косачка робот. В допълнение можете при необходимост да стартирате Вашата iMOW® 6 на STIHL и ръчно. Чрез индивидуално регулируемия сензор за дъжд имате възможност да определяте дали тревната площ да се коси при влажно време или iMOW® 6 EVO да направи пауза. Зарядната станция служи като основа на косачката робот и за зареждането й.

За инсталиране ще Ви е необходим в зависимост от големината на градината подходящият комплект за инсталиране. Косачките роботи STIHL iMOW® отговарят на всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това важи следното: Косачката робот iMOW® не е играчка. В интервалите от време, в които косачката робот iMOW® е активна, трябва да се държат далеч от работния обсег особено деца, наблюдаващи лица и животни. Допълнителна информация ще намерите в инструкцията за употреба.

Сервизно обслужване и съвети