1499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна косачка RMA 453 PV: Лесно и ефективно косене благодарение на варио колесния механизъм

Акумулаторната косачка STIHL RMA 453 PV с варио колесен механизъм и ширина на косене 51 см улеснява любителите градинари при косенето на средноголеми тревни площи, както и на склонове. При това можете от елемента за управление на дигиталния интерфейс човек-машина индивидуално да настройвате работната скорост между 0 км/ч и 4,6 км/ч. Посредством нейното последователно разреждане, RMA 453 PV освен това автоматично превключва на втората налична акумулаторна батерия от системата AP на STIHL, когато първата е празна. С това отпада ръчната смяна на акумулаторните батерии и Вие можете да косите много ефективно по-големи тревни площи. 

Благодарение на серийното оборудване с мулти-нож, вградена функция за мулчиране и странично изхвърляне на окосената тревна маса, тази косачка е подходяща както за косене, така и за мулчиране. Окосената трева можете директно да събирате или чрез функцията за странично изхвърляне да разпределяте върху тревната площ.  Сгъваемата и регулируема във височина комфортна ръкохватка дава възможност за удобно и ергономично управление на косачката. С централната настройка на височината на косене можете да избирате желаната дължина на тревата от 7 степени от 20 мм до 100 мм. Отварящият се 55-литров кош за трева поема голямо количество окосена маса и може лесно да се изпразва.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, каква тревна площ можете да обработите с едно зареждане на батерията на Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 453 PV и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Комфортна моно-ръкохватка
КОМФОРТНА РЪКОХВАТКА С НАСТРОЙКА НА ВИСОЧИНАТА
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
ПОЛИМЕРЕН КОРПУС
ПОЛИМЕРЕН КОРПУС

Технически характеристики

Ширина на косене51 см
Височина на косене20 - 100 мм
Настройка височината на косене7-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост55 л
Скорост2,0 - 4,5 kм/ч

Сервизно обслужване и съвети