933,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактна акумулаторна косачка с висока мощност

При употреба в градината акумулаторната косачка STIHL RMA 443 предлага на любителите градинари висока производителност и при това е много тиха. Това означава, че може да се използва и в зони, чувствителни към шум, като например жилищни райони. С нейната ширина на косене от 41 см можете ефективно да косите тревни площи със средно големи размери.

За да можете да косите възможно най-голяма тревна площ с едно зареждане на висококачествените батерии от системата STIHL AP, моторът на RMA 443 разполага с еко режим. Докато се придвижвате и косите, той регулира автоматично оборотите. В допълнение оптимизираните спрямо посоката на завихряне ножове допринасят за пестене на енергия. Акумулаторната косачка STIHL RMA 443 е лесна за маневриране, тиха и най-вече без вредни емисии. Чрез централното регулиране на височината на косене от 25 мм до 75 мм можете да изберете желаната дължина на окосената трева в 5 степени. Сгъваемият 55-литров кош за трева побира голямо количество окосена трева и се изпразва лесно. Скобите за бързо освобождаване Quick-Fix Ви позволяват лесно да транспортирате и съхранявате акумулаторната косачка по начин, който пести място.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна косачка STIHL RMA 443 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

STIHL RMA 443 е акумулаторна косачка за трева от системата STIHL AP и е предназначена за употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова е снабдена с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

RMA 443

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ръкохватка за носене
РЪКОХВАТКА ЗА НОСЕНЕ
Бързи връзки Quick-Fix
БЪРЗА ВРЪЗКА QUICK-FIX
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА

Технически характеристики

Тегло на уреда22 кг
Ширина на косене41 см
Височина на косене25 - 75 мм
Настройка височината на косене6-степенна (централна)
Кош за трева, вместимост55 л

Сервизно обслужване и съвети