937,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Висока производителност, ниско ниво на шум

Много тихата акумулаторна косачка STIHL RMA 253 с ниско ниво на вибрации е идеална за собственици на частни градини, които ценят удобната работа с ниско ниво на шум. Акумулаторната косачка STIHL RMA 253 с ширина на косене от 51 см е подходяща за косене на средни до големи по размер градини. Характеризира се с високата си производителност при лесно управление и ниска сила на звука. STIHL RMA 253 се захранва от батерия от акумулаторната AP система на STIHL – можете да я използвате, за да изпълнявате по-големи задачи за косене дори в зони, чувствителни към шум, тихо и без емисии. Тъй като RMA 253 работи постоянно в активен еко-режим, животът на батерията е значително по-дълъг. Централното регулиране на височината на косене и остриетата на въртящите се ножове на акумулаторната косачка осигуряват оптимална схема на косене. 55-литровият кош за трева с индикатор за запълване може да се отвори лесно посредством капак и да се изпразни бързо. Транспортирането и съхранението на акумулаторната косачка е много лесно благодарение на сгъваемата ръкохватка.

Чрез STIHL смарт конектор можете да свържете акумулаторната косачка RMA 253 с останалата част от оборудването си. След това можете да използвате приложението STIHL connected, за да прегледате например отработените часове.

Акумулаторната косачка RMA 253, която работи със системата STIHL AP, е предназначена за професионална употреба при неблагоприятни условия. Поради това тя разполага с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

RMA 253

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

УПРАВЛЕНИЕ НА МАШИННИЯ ПАРК СЪС СМАРТ КОНЕКТОР
УПРАВЛЕНИЕ НА МАШИННИЯ ПАРК СЪС СМАРТ КОНЕКТОР

Технически характеристики

Ширина на косене51 см
Височина на косене25 - 75 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централна)
Вместимост на коша за трева55 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети