389,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека акумулаторна косачка с Eco режим

Ако искате да косите малки тревни площи във Вашата градина и цените ефективната и безшумна работа, тогава тихата акумулаторна косачка за трева STIHL RMA 235 с батерия от системата STIHL AK е най-добрият избор. Благодарение на еко-режима и оптимизирания спрямо посоката на завихряне нож, при косене тя работи особено икономично и ефективно.

Благодарение на компактния си полимерен корпус и ниското тегло, RMA 235 от STIHL е изключително лесна за използване и между фазите на употреба може лесно да се транспортира. Чрез централното регулиране на височината на косене от 25 мм до 65 мм можете да изберете желаната дължина на тревата в 5 степени. Сгъваемият 30-литров кош за събиране на трева на акумулаторната косачка RMA 235 е проектиран така, че да можете лесно да го изпразните. Като акумулаторна косачка, RMA 235 работи особено тихо и без вредни емисии. Нейният лек и компактен дизайн и сгъваемата ръкохватка гарантират, че Ви трябва само малко място за съхранение.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата косачка STIHL RMA 235 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ

Технически характеристики

Ширина на косене33 см
Височина на косене25 - 60 мм
Регулиране на височината на косене5-степенна (централна)
Вместимост на коша за трева30 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети