1003,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка с 1-скоростен колесен механизъм

Бензиновата косачка STIHL RM 448 TX е подходяща за частна работа на малки до средно големи тревни площи. Благодарение на удобното 1-скоростно задвижване на колелата можете да се придвижвате лесно, особено по наклони. Грижата за тревните площи се извършва бързо благодарение на мощния двигател OHV.

С ширина на косене от 46 см, колела с гладко движение и здрав полимерен корпус, RM 448 TX от STIHL Ви осигурява оптимална подкрепа за бърза и ефективна грижа за тревни площи със среден размер. За да се постигне възможно най-прецизният резултат при косене, централно разположеното 6-степенно регулиране на височината на косене може лесно да се настрои до желаната височина на косене между 25 мм и 75 мм. Кошът за трева от 55 л също Ви помага, за да не се налага да събирате ръчно окосената трева след косене. Индикаторът за нивото Ви информира за точното време за изпразване, което става особено лесно благодарение на механизма за сгъване. Сгъваемата дръжка може да се сгъне също толкова лесно след косене, което позволява бензиновата косачка STIHL RM 448 TX да бъде прибрана, за да спести място.

Със съответния опционален комплект за мулчиране STIHL AMK 048 можете бързо да преобразувате Вашия уред RM 448 TX в Multi-Mäher™ и да използвате окосената трева директно като тор.

RM 443.1 TX

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Централна настройка на височината на косене
Централна настройка на височината на косене
Двигател с лесно стартиране (ReadyStart)
Двигател с лесно стартиране (ReadyStart)
Колесен механизъм
Колесен механизъм

Технически характеристики

Тегло на уреда27 кг
Тревна площдо 1200 м²
Ширина на косене46 см
Височина на косене25 - 75 мм
Настройка на височината на косенена 6 степени (централна)

Сервизно обслужване и съвети