904,00 лв.
814,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинова косачка с 51 см ширина на косене

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ RM 253 + 2 бр. моторно масло 10 W-30 0,6L. С него спестявате и 17,50 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

С бензиновата косачка RM 253 можете да косите в собствената градина тревни площи до 1800 м2 . За ефективната поддръжка на по-големи площи допринася голямата широчина на рязане от 51 см. С STIHL RM 253 извършвате поддръжката на тревните площи бързо и ефективно.

Със нейния мощен двигател OHV постигате впечатляващи резултати. За улесняване на работата още при стартиране можете да стартирате двигателя с минимални усилия благодарение на функцията за лесен старт, независимо дали е студен или топъл. Сгъваемата дръжка с изключително мека ръкохватка осигурява приятно и ергономично насочване на косачката. Интегрираният индикатор за нивото на запълване Ви информира за точното време на изпразване на 55 л кош за трева. Централно разположеното 7-степенно регулиране на височината на косене се обслужва лесно и дава възможност за височини на косене от 25 мм до 75 мм.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
Корпус от стоманена ламарина
КОРПУС ОТ СТОМАНЕНА ЛАМАРИНА
Супер удобна гумирана ръкохватка
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА

Технически характеристики

Тревна площдо 1800 м²
Ширина на косене51 см
Височина на косене30 - 75 мм
Настройка на височината на косенена 7 степени (централна)
Кош за трева, вместимост55 л

Сервизно обслужване и съвети