672,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Маневрена бензинова косачка с ширина на косене 46 см

Ако искате ефективно да косите средно големи тревни площи, бензиновата косачка STIHL RM 248 е добър избор. С RM 248 любителите градинари поддържат ефективно своята градина. Базовият модел с добро съотношение цена-качество е лесен за използване и се отличава с широчина на рязане от 46 см за ефективна работа в средно големи градини.

Благодарение на функцията за лесен старт той бързо е готов за употреба и е особено подходящ за тревни площи до 1200 м2. За да имате равномерно окосена тревна площ, спираловидните ножове изправят тревата преди рязане и я транспортират след отрязване възможно най-ефективно в 55 л кош за трева. Индикаторът за нивото на запълване Ви информира за точното време на изпразване. Сгъваемата дръжка с изключително мека ръкохватка осигурява приятно и ергономично боравене. Централно разположеното 7-степенно регулиране на височината на косене се обслужва лесно и дава възможност за височини на косене от 25 мм до 75 мм.

RM 248.1

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Супер удобна гумирана ръкохватка
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА
Спираловиден нож
ЛОПАТКОВ НОЖ
Корпус от стоманена ламарина
КОРПУС ОТ СТОМАНЕНА ЛАМАРИНА

Технически характеристики

Тревна площдо 1200 м²
Ширина на косене46 см
Височина на косене30 - 75 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централна)
Вместимост на коша за трева55 л

Сервизно обслужване и съвети