769,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен КомбиДвигател KMA 120 R: Мощен акумулаторен КомбиДвигател с регулируема скорост и кръгова ръкохватка

Акумулаторния КомбиДвигател STIHL KMA 120 R можете да използвате с много КомбиИнструменти и така ефективно да го прилагате в професионалната поддръжка на градински и зелени площи или при взискателни частни дейности. КомбиДвигателят KMA 120 R на STIHL при това убеждава с мощност и висока ефективност. Необходимия за конкретната задача инструмент от КомбиСистемата STIHL може да се монтира допълнително с помощта на бързата връзка с крилчат винт с няколко лесни и бързи движения през намиращата се на тръбата връзка. Посредством кръговата ръкохватка имате възможно най-голяма гъвкавост при работа, например между дървета и храсти или на други стеснени места. За ергономична работна позиция имате възможност благодарение на системата за бърза настройка да адаптирате ръкохватката бързо и без използване на инструмент към Вашия ръст. Стъпковият ограничител може лесно да се монтира и отново да се демонтира според нуждата.

Мощният електродвигател EC е толкова тих, че можете да работите без антифони в домашната градина или на други места с наложени ограничения на шума, например около училища, в близост до болници или в градски паркове. Регулируемата настройка на скоростта с 2 степени е интегрирана директно на ръкохватката за управление. Така можете удобно да избирате: При режим ECO (степен 1) двигателят работи на ниски обороти, които са достатъчни за по-леки приложения. По този начин имате по-нисък разход на енергия и можете да увеличите продължителността на работа на акумулаторната батерия. Ако са Ви необходими пълните обороти, например за работа с приставката за отстраняване на плевели RG-KM на STIHL, просто превключете на степен 2. В зависимост от приложението можете освен това да настроите оборотите безстепенно.

При по-продължителна употреба ниското тегло на STIHL KMA 120 R спомага за Вашата комфортна работа. На въртящото се ухо за окачване можете да окачите предлагания като опция двоен прeзрамен колан, когато искате да работите удобно за по-продължителни периоди от време. С наличната като опция опора на STIHL можете да предпазите акумулаторната батерия от контакт със земята и освен това имате на разположение допълнителна ръкохватка.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен КомбиДвигател STIHL KMA 120 R и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионални приложения и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател EC
EC ДВИГАТЕЛ
Ръкохватка за управление ОРС
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА
Rundumgriff mit Schrittbegrenzer
КРЪГОВА РЪКОХВАТКА СЪС СТЪПКОВ ОГРАНИЧИТЕЛ

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,5 кг
Продължителност на работа с AP 200до 25 мин
Продължителност на работа с AP 300 Sдо 40 мин
Акумулаторна системаAP

Сервизно обслужване и съвети