627,84 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Приставка RG-KM: за ефективно отстраняване на плевели

Работещите в общинските служби, озеленяването и поддръжката на пътища получават ефективно помощно средство с приставката за отстраняване на плевели STIHL RG-KM, с която могат да се справят ефективно с плевели и трева от повърхности с чакъл, асфалт или павирани настилки.

Приставката за отстраняване на плевели RG-KM на STIHL е предназначена за косене с минимално изхвърчане на материал: За разлика от въртящите се корди за косене, тук горният и долен нож на приставката за плевели се движат напред и назад под ъгъл от ок. 30° един спрямо друг. Поради слабата ротационна енергия те не изхвърлят камъчета при косене покрай улици, паркинги и бордюри на тротоари. Затова трябва да се спазват само малки разстояния за безопасност, а именно 3 м спрямо предмети и превозни средства, съответно 5 м спрямо хора.

С RG-KM като приставка за отстраняване на плевели отстраняването на плевели се извършва ефективно и лесно. Ако искате да видите КомбиИнструмента по време на употреба, можете да гледате видеото за приложение на STIHL RG-KM. Освен това ще можете да работите дълго без прекъсване, тъй като КомбиИнструментът има минимална склонност към запушване и заплитане с отрязан материал. Така че, ако искате да се борите с плевелите, с приставката за отстраняване на плевели имате удобен и дълготрайно ефективен уред под ръка.

Приставката за отстраняване на плевели принадлежи към КомбиСистемата STIHL. Свържете приставката за отстраняване на плевели без инструменти и бързо с мощния STIHL KM 111 R или със следните допълнителни КомбиДвигатели:

  • KM 94 RC-E
  • KM 131 R
  • KMA 130 R
  • KMA 135 R
RG-KM

Сервизно обслужване и съвети