939,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Макс. диаметър на клонадо 30 мм
Номинална мощност2500 W
Номинални обороти на работния инструмент2800 об/мин
Номинално напрежение230 V
Режещ инструментMulti-Cut 250

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощeн уред за ефективно надробяване

Електрическата градинска дробилка STIHL GHE 250 е идеална за поддръжка на частни градини и професионално озеленяване, ако искате да извършвате редовно раздробяване на смесени дървесни материали, състоящи се от меки растителни остатъци и твърди клони.

При раздробяването на големи количества нарязан материал можете да се възползвате от мощния електромотор. Изрезките се подават удобно през шумозаглушаващата фуния за пълнене, където след това с минимален откат се изтеглят от механизма на острието. STIHL GHE 250 поема лесно и по-големи количества при надробяване. Поставената под наклон голяма фуния за пълнене лесно раздробява разклонени клони и пръчки с дебелина до 30 мм. Вграденият предпазител срещу разпръскване предотвратява разхвърчаването на частици. Системата от ножове с конструкция тип „сандвич“ на електрическата дробилка ефективно нарязва и малко по-дебели клони на фини стърготини. По-късно можете да използвате надробените стърготини като ценен градински отпадък за компостиране. Полученият по този начин богат органичен тор е идеален за цялата Ви градина.

Дробилката може да се управлява интуитивно с помощта на водоустойчив прекъсвач, вграден в корпуса. Благодарение на широката ходова част с транспортни колела можете лесно да преместите електрическата дробилка до следващото място за използване. Като опция се предлага здравият 50-литров контейнер за надробен материал STIHL AHB 050, в който събирате нарязания материал директно под STIHL GHE 250. Електромагнитната защитна блокировка предотвратява автоматично стартиране при дейности по техническо обслужване или смяна на ножове.

Сервизно обслужване и съвети