70,50 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За екстремно натоварване

Режещата верига на STIHL .325" Rapid Duro 3 (RD3) е създадена за употреба при високи абразивни натоварвания. Благодарение на твърдата метална сплав, от която са изработени режещите зъби, тя е много здрава. Дори и при екстремни условия или при контакт със силно замърсена дървесина режещата верига запазва своето високо качество на среза. Режещата верига на STIHL 325" Rapid Duro 3 остава без допълнително заточване до 10 пъти по-дълго остра от стандартните режещи вериги. Така тя е много подходяща за употреба в градинарството и озеленяването.

Режещата верига Rapid Duro 3 (RD3) е оборудвана с гърбично водещо звено с ниско ниво на вибрации и намалена склонност към обратен удар. Дебелината на водещото звено е 1,6 мм. Така с Вашия моторен трион режете дори по-дебели дървета и клони сигурно и лесно.

Режещите вериги от твърд метал се заточват не с кръгла пила на ръка, а електрически с уред за заточване. Заповядайте при някои от нашите специализирани търговци на място с Вашата режеща верига, за да я заточат професионално.

Технически характеристики

Стъпка на веригата8,25mm/.325"
Дебелина на водещото звено1,6mm/.063"
Дължина на шината32cm/13",37cm/15",nicht relevant
Брой водещи звена56,62,63

Сервизно обслужване и съвети