118,03 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За сигурно съхранение и удобно транспортиране/пренасяне на акумулаторни батерии и зарядни устройства

За сигурно съхранение или за пренасяне на Вашите акумулаторни батерии, както и на прилежащото зарядно устройство, кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL, размер S е идеалният избор. Кутията от здрава пластмаса, е лека и устойчива. Практичните кутии за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL можете бързо да затворите или отворите със закопчалката. Те са оптимално съобразени с различните акумулаторни системи на STIHL. Всички кутии за принадлежности за акумулаторни уреди са съвместими с кутии Sortimo L и система за автомобили Sortimo Globelyst. Можете да подреждате кутиите една върху друга, да ги свързвате една с друга и да ги приберете сигурно в системата за автомобили Sortimo Globelyst. Дръжката за носене подпомага удобно транспортиране.

Оформена подложка в кутията за принадлежности за акумулаторни уреди размер S предпазва акумулаторните батерии при повреди от удари или предотвратява хлъзгане. Дръжката подпомага удобно транспортиране.

Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL размер S предлага място за 4 x акумулаторни батерии STIHL AP или 2 x акумулаторни батерии STIHL AP и 1 x устройство за бързо зареждане на акумулаторни батерии STIHL AL 300 или STIHL AL 500.

Akku-Box

Сервизно обслужване и съвети