93,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Оптимални резултати при косене и довършителни работи

При особено жилава и устойчива трева главата на косене на STIHL DuroCut 40-4 за моторни коси може лесно и ефективно да извършва дейности по косене и почистване. С 4 -те си парчета корда, изработени от много устойчив на протриване и траен материал, висококачествената глава за косене дава възможност за ефективно косене и подрязване на краищата на тревните площи, а също и косене на големи пространства.

Главата за косене STIHL DuroCut 40-4 е съвместима с различна по дебелина и сечение корда. Четирите парчета корда могат да бъдат лесно и бързо поставени в главата за косене, така че да можете да продължите да работите веднага след като ги смените. Заедно с главата за косене вече можете да получите и 12 броя корда в размер XXL. С главата за косене с четири корди STIHL DuroCut 40-4 можете да постигнете оптимални резултати и върху непроходими тревни площи, около стени, стълби, жив плет или между дървета.

Можете да комбинирате DuroCut 40-4 със следните моторни коси и храсторези на STIHL:

  • FS 260 C-E
  • FS 311
  • FS 361 C-EM
  • FS 461 C-EM
  • FS 491 C-EM
  • FS 561 C-EM

DuroCut 40-4 е съвместима и с храсторези на STIHL, които вече не се предлагат – FS 360, STIHL FS 410 (с изключение на вариант FS 410 C-EM K), STIHL FS 411, STIHL FS 460, STIHL FS 490 (с изключение на вариантите FS 490 C-EM K и FS 490 C-EM KW), STIHL FS 510 и STIHL FS 560 C-EM.

Указание: Главите за косене могат да се използват само със специален предпазител за косене или универсален предпазител STIHL за глави за косене и метални инструменти.

DuroCut 40-4

Сервизно обслужване и съвети