539,00 лв.
485,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактен акумулаторен аератор с валяк за грапене

За малки по размер тревни площи с тесни пространства и много ъгли в частни градини, акумулаторният аератор STIHL RLA 240 е идеален за премахване на филц и мъх. С работна ширина от 34 см, аераторът за тревни площи е много маневрен и Вие лесно и ефективно можете да достигнете трудни ъгли, когато разрохквате Вашата морава. STIHL RLA 240 има достатъчна продължителност на работа с батериите от системата STIHL AK и работи без вредни емисии дори в чувствителни към шум зони.

Можете да използвате 2 работни инструмента с STIHL RLA 240: С механизма за вертикално прорязване можете да разрохквате окосените площи за по-добра аерация. Проветряващият валяк отстранява изсъхналата трева и мъха от тревните площи. Можете да използвате желания работен инструмент само в няколко лесни движения. По време на работа акумулаторният аератор STIHL RLA 240 със своя олекотен полимерен корпус и стабилни, лесно движещи се колела се придвижва много плавно по терена. В зависимост от основата можете да регулирате безстепенно работната дълбочина с помощта на въртящ превключвател на корпуса. Практичният кош за събиране на трева на акумулаторния аератор STIHL RLA 240 може да побередо 50 л растителни остатъци. Ако тревната площ е силно сплъстена или има ясно видим растеж на мъх и плевели, трябва да опесъчавате почвата редовно. Това разрохква почвената структура и предотвратява преовлажняването.

След употреба можете лесно да транспортирате аератора за тревни площи с интегрираната дръжка за носене и да го приберете, за да спестите място, благодарение на сгъваемата ръкохватка. Преди да повдигнете или приберете уреда, се уверете, че двигателят е изключен и предпазния ключ е изваден.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL акумулаторeн аератор за тревни площи RLA 240 и колко време трябва да се зарежда използваната батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД
Регулиране на работната дълбочина
НАСТРОЙКА НА РАБОТНАТА ДЪЛБОЧИНА
Ръкохватка за носене
РЪКОХВАТКА ЗА НОСЕНЕ

Технически характеристики

Тревна площ0-500 м²
Работна ширина34 см
Работна дълбочина15 мм
Батерия, типлитиево-йонна
Номинална мощност900 W

Сервизно обслужване и съвети