Директен избор на продукт: Количка и аксесоари

Сервизен комплект 35

За бензинови ъглошлайфи TS 410 и TS 420: продължителна надеждна мощност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Информация

Със сервизния комплект 35 за бензинови ъглошлайфи STIHL имате на разположение всичко, за да извършвате сами лесни дейности по поддръжката на своя уред. Проактивната, редовна поддръжка удължава експлоатационния живот на Вашия ъглошлайф. Така сами допринасяте за това, ъглошлайфът Ви да може да работи винаги надеждно и с оптимална мощност.

Със сервизния комплект 35 на STIHL за TS 410, TS 420 и TS 440 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • въздушен филтър от хартия
  • предфилтър
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителна експлоатация на Вашия уред. Чистите филтри повишават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. За това би трябвало въздушният филтър се подменя редовно. За поддържане мощността на двигателя също така е важно, да се проверява редовно запалителната свещ и при нужда да се подменя. Благодарение на горивния филтър чуждите частици се филтрират от горивото, за да не попаднат в двигателя. Следователно редовната смяна на този филтър удължава живота на двигателя.

С практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с ъглошлайфа си STIHL, смяната на въздушния филтър и запалителната свещ се извършва лесно и бързо. Интегрираната в опаковката на сервизния комплект картонена кука служи за удобна подмяна на горивния филтър. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

48,40 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.