Директен избор на продукт: Комбинирани предпазни каски и средства за защита на слуха

HOBOКомбинирана предпазна каска ADVANCE X-Vent ProCOM

Успешна комбинация между предпазител и възможност за комуникация

Информация

С комбинираната предпазна каска STIHL ADVANCE X-Vent ProCOM при професионална употреба в горското стопанство и при поддръжка короните на дървета, но също и в градинарството и озеленяването, на строителната площадка и при лична употреба в гората имате съчетани в комплект предимствата на каската STIHL ADVANCE X-Vent и на антифоните STIHL ADVANCE ProCOM. Така се възползвате от удобство при носене, както и от предпазител за лице с много добро пропускане на светлина от 75-80 % за добра видимост и при неблагоприятни светлинни условия. Можете да напаснете защитната каска към главата си бързо, лесно и с една ръка.

Иновативната конферентна система STIHL ADVANCE ProCOM Ви дава възможност да комуникирате удобно и ефективно по време на работа и в шумно обкръжение без допълнителни устройства. Можете да установите директна връзка с до 16 слушалки в обхват до 600 м, с които да комуникирате на конферетно ниво. С помощта на прилежащата апликация ProCOM можете да адптирате антифоните STIHL ADVANCE ProCOM индивидуално към личните си нужди. При необходимост можете да чувате обкръжаващите Ви шумове след натискане на бутон. Посредством комбинацията с апликацията за списък на дървета STIHL Holzliste* се възползвате от още практични предимства, като например записване на информацията за дърветата чрез гласово въвеждане, така че да не изваждате от джоба си своя смартфон по време на работа.

*Връзката с приложението за списък на дървета е налична само за Германия, Австрия и Швейцария.

Като допълнителни аксесоари за комбинираната предпазна каска STIHL ADVANCE X-Vent ProCOM се предлагат платка за защита от дъжд със закрепване от вътрешната страна, интегриращи се предпазни очила, удължител на предпазителя за лице и подбрадник.

Допълнителна информация за комбинираната предпазна каска ADVANCE X-Vent ProCOM:

 • Материал на корпуса: ABS
 • Материал на лентата за попиване на пот: функционална материя
 • EN-номера: EN 352, EN 397, EN 1731
 • Защита на слуха: SNR 31 (H: 36, M: 29, L: 21)

Моля, спазвайте и инструкциите за безопасност в ръководството за експлоатация на уреда си STIHL.

942,97 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Техн. данни

Техн. данни

Техн. данни Стойност
Коефициент на звукопоглъщане dB 31
H-стойност dB 36
M-стойност dB 29
L-стойност dB 21
Характеристика на продукта много добро пропускане на светлина
Bluetooth профил стандарт 4,1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Баланс много добър
Функционалност много добра
Вътрешност на каската 6-точкова
Предпазител за лице мрежа от стоманена сплав
Проветряване отвори
Пропускане на светлина 75
Отвори за проветряване да, не се регулират
Улеи (каска) не

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Оборудване

Серийно оборудване

 • Вентилация на каската Zoom
  Вентилация на каската

  Термографията показва новите комбинирани предпазни каски ADVANCE X-Vent/Vent с разпределените по целите им корпуси отвори за проветряване. Така топлината може да излезе по-добре навън и във вътрешността на каската става по-хладно, което натоварва в по-малка степен носещия я по време на работа.

 • Козирка Zoom
  Козирка

  Осигурява по-комфортна и сигурна работа при ярка светлина. Предпазва предпазителя за лице от намокряне при дъжд и сняг като по този начин се намалява и оптичното изкривяване.

 • Предпазител за лице - мрежа от стоманена сплав Zoom
  Предпазител за лице - мрежа от стоманена сплав

  От използваните материали за изработка на предпазители за лице неръждаемата мрежа от стоманена сплав е с най-добра пропускливост на светлина. Тя е много стабилна, има структура на медена пита и минимално оптично изкривяване. Моля имайте предвид, че предпазителите за лице не осигуряват стопроцентова защита на очите (както предпазните очила).

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.