Директен избор на продукт: Кожени и гумени ботуши, работни обувки

Предпазни боти с връзки WORKER S3

Предпазват при работа на открито и в сервиза или работилницата

Информация

Леките и здрави предпазни боти с връзки STIHL Worker S3, изработени от висококачествени кожа и текстил, не пропускат вода и са активно дишащи и бързо съхнещи. Те предпазват професионалните и частни потребители при работа в градината, в работилницата и сервиза или на зелени площи. Благодарение на омекотяващите, устойчиви на масло и гориво гумени подметки EVA (в съответствие с EN 20345 S3) можете да носите ботите с връзки без притеснение и в работилници или сервизи на места с контакт с масло или гориво. Стоманените им междинни подметки служат като защита от пробождане. За приятно и комфортно носене на STIHL Worker S3 се грижат удобните и сменяеми стелки, както и ниското тегло на ботите. Подплатената яка дава възможност освен това за удобно позициониране на крака.

Стоманените бомбета с подплатен преход предпазват краката ви надеждно от падащи предмети. И на естествен терен работните обувки ви предлагат добра опора благодарение на грайферните подметки.

Предпазните боти с връзки STIHL Worker S3 са одобрени за изработка на ортопедични стелки в съответствие с DGUV правило 112-191.

Допълнителна информация:

  • Състав на лицевите материали: кожа-текстил
  • Състав на подплатата: текстил
  • Състав на подметката: гума и EVA
  • Доставяни размери: 39-48
  • Доставяна разцветка: трицветни (черно/тъмно сиво/оранжево)
  • Тегло (за размер 42): 1,3 кг

от 213,67 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.