Директен избор на продукт: Грес и почистващи препарати

Care & Clean Kit MS

Пробен пакет: ефективно почистване на повърхности и HD2 въздушни филтри на моторни триони

Информация

Когато след използване на верижния си трион STIHL искате да го почистите основно, но щадящо, подходящият избор е пробният пакет Care & Clean Kit MS на STIHL. Чрез редовната поддръжка на корпуса, водещата шина, капака на водещото колело, ребрата на цилиндъра или HD2 въздушния филтър подпомагате дългия експлоатационен живот и производителността на моторния си трион. В пробния пакет STIHL Care & Clean Kit MS са събрани в комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

Пробният пакет STIHL Care & Clean Kit MS съдържа нужните компоненти за почистване и поддръжка:

 • 150 мл STIHL VarioClean Eco
 • четка с метална част за почистване на канала на шината
 • Най-напред можете да отстраните големи замърсявания от канала на шината, отвора за масло или ребрата на цилиндъра на моторния си трион STIHL, като ги изчегъртате с металната част на дръжката на четката и отстраните парчетата мръсотия с четката. След това напръскайте всички части с STIHL VarioClean Eco, който е специално разработено, щадящо универсално почистващо средство, чиито 92% от съставките са от естествен произход. С този екологичен почистващ препарат бързо и ефективно могат да бъдат почиствани всички повърхности от пластмаса и метал, например желязо или алуминий, както и такива, които са гумирани или лакирани. При напръскване с него на веригата, шината или корпуса на уреда се отстраняват масло, грес, смола и органични замърсявания. STIHL VarioClean Eco с биологично разградими повърхностноактивни вещества е сертифициран от Ecocert и може да бъде измит лесно с вода.

  Почистването на HD2 въздушния филтър на верижния Ви трион е много лесно с STIHL VarioClean Eco: след като го напръскате с STIHL VarioClean Eco и изчакате известно време можете да изплакнете филтъра с топла вода. Така филтърът почти възвръща състоянието си като нов, така че не е необходим нов филтър, което също допринася за опазване на околната среда.

  При извършване на дейности по почистване препоръчваме да носите защитни очила, както и работни или предпазни ръкавици.

 • Комплект за почистване и поддръжка за моторни триони STIHL
 • За професионална и лична употреба
 • Пробен пакет с STIHL VarioClean Eco и почистваща четка с метална част за почистване на канала на шината
 • За основно и щадящо отстраняване на замърсявания
 • Лесно почистване на HD2 въздушния филтър
 • 33,31 лв.*

  Артикул

  Цена

  * Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.