5899,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощна бензинова дробилка за комфортно и ефективно надробяване на големи площи

Мощната бензинова градинска дробилка STIHL GH 460 C е компактна дробилка за голям обем работа. Тя е идеална за големи количества смесен отрязан материал и особено подходяща за професионална употреба при поддръжка на зелени площи, но също така и за прецизна работа в домашната градина. С тази градинска дробилка можете да надробявате както твърди клони, така и отделни меки клонки. Това е предимство при поддържане на жив плет например.

Мощният двигател преработва клони с дебелина до 75 мм, които са останали при поддръжката на градината, във фини дървесни стърготини. Освен това ефикасно раздробява и меки материали на фини частици. Когато компостирате тези частици, получавате ценен органичен тор. Благодарение на специалната си 2-камерна система с различни видове ножове, здравата дробилка STIHL GH 460 C е подходяща за сложни дейности по раздробяване. За да постигнете оптимално качество на раздробяване, можете да пълните наличните 2 системи за раздробяване със специални ножове с конструкция „сандвич“ чрез отделните фунии за пълнене в зависимост от нарязания материал. Ако е необходимо, предпазният превключвател One Click/One Turn на GH 460 C от STIHL гарантира незабавно спиране. Пневматичните гуми и транспортните дръжки на бензиновата дробилка осигуряват лесно транспортиране по терена.

GH 460 C

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двукамерна система
Двукамерна система
Шумозаглушаваща фуния
Шумозаглушаваща фуния
Нож с конструкция "сандвич"
Нож с конструкция "сандвич"

Технически характеристики

Макс. дебелина на клонадо 75 мм
Двигател, моделEVC 2000
Тегло на уреда76 кг
Работен обем352 см³
Номинална мощност6,5 kW / 8,8 к.с.

Сервизно обслужване и съвети