Истинска професионална производителност. С акумулаторни уреди.

Хората от екипа по поддръжка на градински и паркови площи с професионални акумулаторни уреди STIHL вървят по улицата.
Хората от екипа по поддръжка на градински и паркови площи с професионални акумулаторни уреди STIHL вървят по улицата.

Акумулаторната система AP на STIHL:
Разработена за всички, които в ежедневната си работа разчитат на тихи акумулаторни уреди с максимална производителност.

Силни аргументи:
предимства на системата AP

Нашата акумулаторна система AP, състояща се от различни категории уреди, е оптимална за ежедневно професионално използване при поддръжка на паркови и градински площи и на короните на дървета, както и при извършване на комунални дейности. Тъй като акумулаторната техника за професионална употреба на STIHL убеждава с висока производителност, продължителна работа и ниски нива на шум – и акумулаторните батерии могат да бъдат използвани гъвкаво.

Графика с икони на всички категории професионални акумулаторни уреди STIHL и лого на системата STIHL AP в центъра.
 • Специалист по поддръжка на паркови и градински площи използва акумулаторния уред за жив плет STIHL HLA 135 за подрязване на жив плет.

  Подобрена производителност за всички предстоящи задачи

  “С новите високопроизводителни акумулаторни уреди моят екип и аз във всяка ситуация имаме още повече мощност, за да свършим работата си бързо и ефективно. Системата AP е наистина издръжлива.“

  – Виктория Карстенс, градинар и озеленител

 • Специалист по поддръжка на паркови и градински площи използва акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 200 за отстраняване на нападали листа от пътя.

  Изключително тихи за райони с наложени ограничения за шума

  “Със системата AP веднага мога да се заловя за работа. Дори и там, където шумът на машините в противен случай бързо би могъл да предизвика проблеми и нежелани прекъсвания на работата.”

  – Mарсел Кикерт, градинар и озеленител

 • Градинари и озеленители в оранжево работно облекло косят трева с акумулаторната коса STIHL FSA 135.

  Подобрена издръжливост за продължителна работа

  “Голяма издръжливост съчетана с добра производителност. Литиево-йонните акумулаторни батерии притежават всичко, за да се справят с продължителна работа и големи терени с висока продуктивност.”

  – Toбиас Швартке, градинар и озеленител

Високопроизводителни акумулаторни уреди за професионална употреба

 • Акумулаторен уред за отстраняване на плевели RGA 140

  НОВО

  Акумулаторен уред за отстраняване на плевели RGA 140

  Тих уред с висока производителност и дълъг живот.

  Детайли
 • Акумулаторна коса FSA 135

   

  Акумулаторна коса FSA 135

  С лостова ръкохватка за косене на големи площи.

  Детайли
 • Акумулаторен КомбиДвигател KMA 135 R

   

  Акумулаторен КомбиДвигател KMA 135 R

  Високопроизводителен акумулаторен КомбиДвигател с висок въртящ момент и ниско тегло.

   

  Детайли
 • Кутия за акумулаторни батерии с два броя батерии и едно зарядно устройство

   

  Принадлежности за системата AP

  Различни литиево-йонни батерии, удобни системи за носене и други аксесоари допълват системата AP.

  Към аксесоарите от системата AP

Категории уреди в системата AP

Системата AP на STIHL се състои от различни категории уреди за всяка област на приложение в секторите градинарство, озеленяване и поддръжка короните на дървета.

 

 • Акумулаторен трион STIHL MSA 220 от системата AP

  Акумулаторни триони

  Многостранни и оптимални за използване в райони с наложени ограничения на шума: с леките акумулаторни триони можете с висока производителност да поваляте, кастрите, разтрупвате и режете и в затворени помещения.

  Всички акумулаторни триони
 • STIHL FSA 86 акумулаторна коса от системата AP

  Акумулаторни коси

  Акумулаторните коси от системата AP се отличават с висока производителност и голяма издръжливост. Едновременно с това можете да ги използвате навсякъде, където шумът и вредните емисии са изключително нежелани, напр. при поддръжка на зелени площи в паркове и жилищни квартали.

  Всички акумулаторни коси
 • STIHL HSA 94, акумулаторна ножица за жив плет от системата AP

  Акумулаторни ножици за жив плет

  Системата AP Ви предлага различни здрави акумулаторни ножици и уреди за жив плет за професионална употреба. С тяхна помощ тихо, прецизно и безпроблемно се справяте с всички задачи от подрязване до оформяне на храсти и жив плет.

  Всички акумулаторни ножици за жив плет
 • STIHL RMA 2, акумулаторна косачка от системата AP

  Акумулаторни косачки

  С високопроизводителните акумулаторни косачки от системата AP извършвате професионалната поддръжка на тревни площи бързо и ефективно. И освен това много тихо и без вредни емисии. Допълнителни предимства са продължителната работа на батериите и краткото време за зареждането им.

  Всички акумулаторни косачки
 • STIHL BGA 86, акумулаторен уред за обдухване от системата AP

  Акумулаторни уреди за обдухване

  Приятно тихи в жилищни квартали и райони с наложени ограничения на шума: акумулаторните уреди за обдухване от системата AP за професионална употреба. С гъвкаво използване носени на ръка в ограничени пространства или удобно закачени на колан при почистване на големи площи.

  Всички акумулаторни уреди за обдухване
 • STIHL KGA 770, акумулаторна метла от системата AP

  Акумулаторна метла

  С акумулаторната метла от системата AP можете да почиствате основно големи площи лесно и без усилие. Както на закрито, така и на открито. При това особено ефективно се отстраняват отпадъците и в ъглите и по краищата на площите.

  Всички акумулаторни метли
 • STIHL TSA 230 акумулаторен ъглошлайф от системата AP

  Акумулаторен ъглошлайф

  С TSA 230 системата AP предлага на професионалистите практичен акумулаторен ъглошлайф, който в ежедневната работа убеждава с продължителна употреба и висока производителност при рязане. Може да се използва и в затворени помещения, тъй като с него режете прецизно и без вредни емисии.

  Всички акумулаторни ъглошлайфи
 • STIHL KMA 130 R акумулаторен КомбиДвигател от системата AP

  Акумулаторни КомбиДвигатели

  Един двигател. Много опции: Двата акумулаторни КомбиДвигателя от системата AP наистина се справят еднакво добре с различни задачи. Тъй като можете да окомплектовате уредите гъвкаво с различни КомбиИнструменти като приставка за жив плет, за обдухване или за отстраняване на плевели.

  Всички акумулаторни КомбиДвигатели
 • STIHL HTA 86 акумулаторна кастрачка от системата AP

  Акумулаторни кастрачки

  Системата AP Ви предлага подходящо решение и за професионалната поддръжка короните на дърветата. С модела HTA 86 получавате тих уред за ефективно кастрене или отстраняване на изсъхнали клони.

  Aкумулаторнa кастрачкa

 

Градинари и озеленители взимат уреди от акумулаторната система STIHL AP и батерии за носене на гръб от багажника на превозното си средство.

Пълна гъвкавост: принадлежности за системата AP

С принадлежностите за акумулаторни уреди от системата AP можете да направите отделни уреди още по-производителни и гъвкави. Например с мощните литиево-йонни акумулаторни батерии с различен капацитет, комфортните системи за носене, практичните калъфи за закачане на колан или чрез носените на гръб акумулаторни батерии за уреди с букса.

Към допълнителните принадлежности от системата AP

Иновация за професионалисти: системата АР на STIHL

Продължителност на работа и на зареждане

Високопроизводителните акумулаторни уреди STIHL от системата AP впечатляват с голяма издръжливост и ефективност. В съответните таблици можете да видите продължителността на работа на акумулаторните си уреди от системата AP в зависимост от използваната акумулаторна батерия, както и времето, необходимо за зареждане на различните батерии STIHL.

Към данните за продължителност на работа и на зареждане

 

Управление на зареждането и на енергията

С иновативното ни управление на зареждането и на енергията можете да разчитате на това, че всички акумулаторни батерии ще бъдат напълно заредени през нощта и уредите Ви са готови за използване - независимо дали се налага да работите мобилно или на едно място. Кабина за зареждане на батерии освен това дава възможност за централно зареждане през нощта на до 20 акумулаторни батерии от системата AP.

Повече информация за кабината за зареждане на батерии (PDF)

 

Управление на машинния парк от уреди на професионалистите

STIHL connected е направен така, че да отговаря на специалните изисквания на професионалните потребители от секторите градинарство и озеленяване. Така можете винаги да имате надеждна информация за състоянието и местоположението на всичките си уреди, както и на носените на гръб акумулаторни батерии и много лесно да управлявате машинния си парк дигитално и ефективно.

Ще се предлага в България от лятото / есента на 2021г.

 

Работа в дъждовно време

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са конструирани за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. За това те разполагат с изпитана защита от напръскване с вода. Ефикасността се удостоверява чрез взискателни вътрешни  проверки. Тестът за напръскване с вода е ориентиран между другото към стандарт IPX4.

Обобщение: Акумулаторна система АР на STIHL

 • Системата АР на STIHL е предназначена специално за професионални потребители и използване от общински служби за комунални дейности.
 • Системата AP предлага обширна гама уреди за използване при поддръжка на градински и паркови площи и на короните на дърветата.
 • Системата AP убеждава с висока производителност, ниски нива на шум и много продължителна работа.
 • Системата АР на STIHL използва иновативни литиево-йонни акумулаторни батерии, които могат да бъдат използвани гъвкаво.
 • Системата АР на STIHL разполага с интелигентно управление на зареждането и на енергията и обширна гама от допълнителни принадлежности.

Още по темата за акумулаторните батерии

Още по темата за акумулаторните батерии