Градински дробилки STIHL

Полезни за Вашата градина

Пълноценно оползотворяване на градинския отпадъчен материал


Градинските дробилки STIHL – ефективни при почистване на градината

 

Всички вие сте запознати с този проблем: при поддръжка на градината се образува голямо количество растителни отпадъци със значителен обем. Какво да правите с градинския отпадъчен материал: отрязаните цветя, клони и храсти, опадалата шума или увяхналите цветя? Решението са градинските дробилки STIHL. Висококачествените системи на рязане на STIHL надробяват всички видове градински отпадъци. Обемистите и гъсти клони бързо и лесно се превръщат в практични растителни остатъци, които без усилие можете да изхвърлите или използвате за компостиране.

 

Градинските дробилки STIHL - екологично рециклиране

Използвайте получения надробен материал за екологично компостиране. Компостираният надробен материал е подходящ за подготовка на естествена тор. Превърнете градинския си отпадъчен материал в естествена тор. Мулчът и компостът се състоят от различни ценни ресурси, които по естествен път снабдяват почвата в градината с важни хранителни вещества. В резултат на това тревните площи, цветята и храстите се развиват отлично. Градинските дробилки STIHL осигуряват екологично рециклиране за околната среда, за Вашата градина и за Вас.

Градинските дробилки STIHL – надеждни уреди

Градинските дробилки на STIHL са правилният избор. В иновативната им технология, висока надеждност и лесно управление е внедрено събирано в продължение на повече от 25 години техническо ноу-хау. В богатия ни асортимент предлагаме модели за всяко приложение. При нас ще намерите подходящия уред за Вашите нужди.

Брошура за надробяване Раздробяване на растителен материал

Използвайте кръговрата на природата за пълноценно оползотворяване на градинския отпадъчен материал.

Изтегли брошура (PDF, 1.97 MB)