1562,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ефективно почистване на по-силни замърсявания

За взискателните собственици на къщи електрическата водоструйка STIHL RE 170 е много подходяща за почистване около къщата, например на терасата. Търговските потребители могат да използват STIHL RE 170 за ефективно почистване в сервизи, халета или на машини. Помпата за високо налягане с месингова глава на помпата и керамично бутало генерира максимално налягане от 180 bar. С подсиления със стомана маркуч за високо налягане с дължина 9 м имате голям диапазон на работа за Вашите задачи по почистване. Можете лесно да свържете маркуча с помощта на бърза връзка към STIHL RE 170. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с мека ръкохватка предотвратява усукване на маркуча при почистване.

Водоструйката STIHL RE 170 се доставя стандартно с 2 дюзи. С роторната дюза можете да разтворите чрез мощната насочена струя упорити замърсявания върху нечувствителни повърхности. Регулируемата дюза с плоска струя е подходяща за чувствителни повърхности. 2-те стандартни дюзи могат да се сменят бързо и лесно на въртящата се тръба. От прозрачния резервоар за почистващ препарат чрез дозиращата система за почистващ препарат можете да добавите към водната струя допълнително почистващ препарат. Работното налягане и обемът на водата също могат да се настроят според Вашите задачи за почистване с помощта на регулатора за налягане и обем на STIHL RE 170. С помощта на интегрирания манометър винаги виждате зададеното налягане.

За удобното транспортиране на водоструйката STIHL RE 170 е оборудвана с телескопична дръжка, с дръжка за транспортиране, както и с вградени транспортни колела. Мрежовият кабел може да се навие на кабелни куки, а дюзите могат безопасно да се съхраняват във вграденото отделение за съхранение.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, като например накрайник за почистване на двор STIHL RA 110, Вие можете да адаптирате STIHL RE 170 за специални задачи по почистването.

RE 170

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
МАРКУЧ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ СЪС СТОМАНЕНА ОБШИВКА
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ
РЕГУЛИРАНЕ НА НАЛЯГАНЕТО И КОЛИЧЕСТВОТО С МАНОМЕТЪ

Технически характеристики

Работно налягане150 bar
Макс. налягане180 bar 1)
Минимален дебит570 л/ч
Макс. дебит648 л/ч
Макс. температура на подаваната вода60 °C

Сервизно обслужване и съвети