79,37 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бързо почистване на средно големи хоризонтални площи

Накрайникът за почистване на повърхности STIHL RA 90 е практичен аксесоар за водоструйки, който можете да използвате като амбициозен частен потребител или професионалист заедно с Вашата електрическа водоструйка STIHL. Той е много подходящ за почистване на средно големи площи около къщата и в градината ефективно и внимателно. Благодарение на двата стандартни съединителя, включени в доставката, можете лесно и бързо да монтирате накрайника за почистване на повърхности RA 90 от STIHL върху тръбата за пръскане на водоструйката STIHL.

Накрайникът за почистване на повърхности е с диаметър 255 мм и е подходящ например за почистване на Вашата тераса. Здравите четки се движат около две въртящи се дюзи с плоска струя и по този начин позволяват почистване без пръски на равни повърхности. Чрез регулиране на налягането с помощта на въртящ се бутон можете да регулирате ефективността на почистването и по този начин удобно да постигнете желания резултат. Допълнителната дръжка на накрайника за почистване на повърхности STIHL RA 90 позволява удобно боравене при почистване на вертикални повърхности като гладки стени.

Накрайникът за почистване на повърхности STIHL RA 90 е съвместим с електрическите водоструйки STIHL RE 80 до STIHL RE 170 PLUS.

Накрайник за почистване на двор RA 90

Сервизно обслужване и съвети