699,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Здрава електрическа водоструйка с комфортно оборудване

Електрическата водоструйка STIHL RE 110 PLUS е подходяща за използване от частни потребители при почистването на градински мебели, стълбища или вътрешни дворове. С дългия 8 м маркуч за високо налягане имате голям диапазон на достъпза почистване около къщата. Максималното налягане от 150 bar се генерира от асинхронен двигател с дълъг живот и стабилна алуминиева помпа за високо налягане. Неусукващата се бърза връзка на пистолета за високо налягане предотвратява усукване на маркуча за високо налягане по време на почистването.

С водоструйката STIHL RE 110 PLUS можете да използвате две стандартни дюзи. Роторната дюза генерира силна насочена струя. За по-чувствителни повърхности можете да поставите регулируемата дюза с плоска струя. Посредством бърза връзка можете бързо и лесно да свържете разпръскващата тръба и маркуча за високо налягане с STIHL RE 110 PLUS. За упорити замърсявания можете да прикрепите включения комплект за разпръскване на почистващи препарати към накрайника и да добавите почистващ препарат допълнително към водната струя.

По време на работна почивка с STIHL RE 110 PLUS за спиране на устройството за високо налягане се използва паркинг позицията. Дюзите и мрежовият кабел могат да бъдат прибрани в отварящо се странично отделение за съхранение с вградени държачи и място за съхранение на дюзите и мрежовия кабел директно във водоструйката STIHL RE 110 PLUS. Благодарение на вградената макара за маркуча, можете лесно да боравите с маркуча за високо налягане и да го съхранявате, за да спестите място след почистване. Алуминиевата телескопична дръжка, дръжката за транспортиране и вградените транспортни колела улесняват комфортното транспортиране на STIHL RE 110 PLUS.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйка, като например комплекта за почистване на STIHL за МПС, можете да използвате STIHL RE 110 PLUS за широк спектър от задачи по почистването.

RE 110 PLUS

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

РОТОРНА ДЮЗА
РОТОРНА ДЮЗА
Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
КОМПЛЕКТ ЗА РАЗПРЪСКВАНЕ НА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ
ДЮЗА С ПЛОСКА СТРУЯ С ПРОМЕНЛИВО НАЛЯГАНЕ

Технически характеристики

Работно налягане110 bar
Макс. налягане150 bar 1)
Минимален дебит380 л/ч
Макс. дебит430 л/ч
Макс. температура на подаваната вода40 °C

Сервизно обслужване и съвети