569,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Високоефективен акумулаторен уред за обдухване

Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 86 е много мощен акумулаторен уред за обдухване за професионална употреба с голяма мощност на обдухване при малко тегло. Уредът за обдухване е лек 2,8 кг (без акумулаторна батерия) и много тих, така че с него можете да отстраните шума, зелена маса и отпадъци също и в райони с наложени ограничения на шума, като например градини на болници, детски градини или в жилищни райони. STIHL BGA 86 работи с акумулаторни батерии от системата АР на STIHL. Мултифункционалната ръкохватка позволява достъп до всички елементи за управление с една ръка и с нея уредът може да се управлява надеждно както от десничари, така и от левичари. При това можете да регулирате силата на издухване прецизно спрямо повърхността, която ще почиствате, благодарение на безстепенното регулиране на оборотите. Акумулаторният уред за обдухване BGA 86 е оборудван серийно с кръгла дюза. За правилното разстояние до земята можете да адаптирате дължината на тръбата за обдухване според Вашия ръст.

За отстраняване на тежка или мокра шума можете да използвате опционалната плоска дюза на STIHL. По този начин можете още по-ефективно да почиствате шумата.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL BGA 86 и колко време е необходимо на избраната акумулаторна батерия AP за зареждане.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

BGA 86

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Регулиране на оборотите
РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА
BGA 100
ТРЪБА ЗА ОБДУХВАНЕ С НАСТРОЙКА НА ДЪЛЖИНАТА

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,8 кг 1)
Акумулаторна системаAP
Сила на обдухване15 N 2)
Макс. скорост на въздушната струя69 м/сек

Сервизно обслужване и съвети