5987,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

За използване на електрически уреди извън обхвата на ел. мрежа

С преносимата зарядна станция STIHL PS 3000 разполагате с електрическа енергия навсякъде, където имате нужда от нея, за да работите с устройства. Така можете да работите и извън обхвата на електрическата мрежа при дейности в градинарството и озеленяването, при общински задачи или поддръжка на сгради. Например при ремонтни дейности или работи по почистване на открито, при употребата на водни помпи или водоструйки STIHL Вие можете да се възползвате от тази алтернатива на бензиновия генератор без шум и без вредни емисии.

С тази зарядна станция с енергийно съдържание от 2,1 кВч и постоянна висока мощност от 3,6 кВт могат да се използват мощни кабелни уреди за продължителни задачи. Можете също така да зареждате батериите бързо и лесно в движение. За целта уредите или зарядните устройства се свързват директно към щекерната букса 230 V шуко, която е налична на PS 3000. Като алтернатива можете да използвате 2 конектора Neutrik powerCON. С помощта на индикацията за зареждане и състояние имате по всяко време поглед над оставащия капацитет на преносимата зарядна станция STIHL PS 3000.

Мобилната зарядна станция има компактна конструкция със стабилна рамка и различни позиции за захващане. Благодарение на теглото от 19,8 кг, можете лесно да я транспортирате до желаното от Вас място. Защитата от прах и водни пръски по стандарт IP54 на корпуса позволява станцията да бъде използвана и в дъждовно време.

Сервизно обслужване и съвети