119,00 лв.
107,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение230 V
Консумация на мощност0,2 kW
Тегло2,2 кг 1)
Ниво на звуково налягане82 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност92 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лека електрическа коса

Леката и тиха електрическа коса за трева STIHL FSE 31 впечатлява при дейности по подрязване и почистване в близост до дома. Леката 2,2 кг моторна коса изпълнява задачите си в градината тихо и ефективно. Не е необходима защита за слуха. Можете да оформяте краищата на градината или да косите по-малки тревни площи дори в райони с наложени ограничения на шума.

С с регулируемата кръгова ръкохватка можете по всяко време да адаптирате STIHL FSE 31 според Вашия ръст. Това Ви позволява да работите много ергономично. Кръговата ръкохватка Ви подпомага освен това при прецизно косене и подрязване. Можете да регулирате кръговата ръкохватка без инструмент. Благодарение на наклоняемата глава за косене достигате и трудно достъпни места около стълби или пътища и около храсти. Приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела предотвратява изключването на щекерната връзка, когато изтеглите кабела допълнително.

FSE 31

Сервизно обслужване и съвети