399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Тихо и ефективно косене

Ако при частна употреба искате бързо и лесно да окосите малки тревни площи или да подрежете краищата им, тогава акумулаторната коса STIHL FSA 60 R е правилният избор. С леката коса STIHL FSA 60 R можете да косите трева или да подрежете краищата на тревните площи особено покрай живи плетове и около растения или предмети. Безшумният уред може да се използва без средства за защита на слуха дори в райони с наложени ограничения на шума.

Ефективният двигател EC задвижва режещия инструмент директно и осигурява константна мощност при работа. Ниското тегло и хармоничният баланс на моторната коса дават възможност и за по-продължителна употреба. За това допринася и гумираната ръкохватка с лост за управление с безстепенна настройка на оборотите. При заобикаляне на растения, кашпи или големи камъни ограничителят предотвратява нараняване на растенията и увреждане на предметите или на уреда. С кръговата ръкохватка на здравия алуминиев прът държите моторната коса STIHL FSA 60 R удобно и сигурно. Серийно акумулаторната моторна коса е оборудвана с глава за косене с корда STIHL AutoCut C 6-2 с възможност за зареждане с корда без инструмент.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата компактна акумулаторна коса STIHL FSA 60 R и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

FSA 60 R

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ПРОВЕРКА НА УРЕДИТЕ СЪС СМАРТ КОНЕКТОР
ПРОВЕРКА НА УРЕДИТЕ СЪС СМАРТ КОНЕКТОР
БЪРЗА СМЯНА НА РЕЖЕЩИЯ ИНСТРУМЕНТ
БЪРЗА СМЯНА НА РЕЖЕЩИЯ ИНСТРУМЕНТ
Гумирана ръкохватка
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЛОСТОВ ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,1 кг 1)
Ниво на звуково налягане77 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност91 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно3,7/2 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети