1249,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло4,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност92 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно2,9/2 м/сек² 3)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторна коса FSA 135: Ефективна и тиха, с лостова ръкохватка, за поддръжка на големи тревни площи

Ако се занимавате професионално с поддръжката на градински площи и озеленяване или с общински дейности по поддръжка и се налага да работите в райони с наложени ограничения на шума, тогава акумулаторната моторна коса FSA 135 е правилният избор. С ергономичната лостова ръкохватка можете да косите удобно и ефективно по-големи зелени площи.

Благодарение на мощния двигател EC и на широкия асортимент режещи инструменти на STIHL, които могат да се използват с нея, моторната коса FSA 135, предлага идеални предпоставки за поддръжка на зелени площи и за косене на трева и гъста растителност. Чрез ергономичната ръкохватка за управление на косата можете да регулирате оборотите безстепенно. За да работите възможно най-ефективно, можете да настроите 3 степени на оборотите, при които да работите, пестейки енергия. Енергоспестяващият режим на работа се индикира посредством светодиод (LED). Въздушният филтър с метална решетка допринася за дълъг експлоатационен живот, тъй като така двигателят се охлажда оптимално. Освен това този въздушен филтър се почиства лесно. В корпуса на уреда FSA 135 е предвидено място за използване на STIHL смарт конектор 2 A.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с акумулаторната си коса STIHL FSA 135 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

FSA 135

Сервизно обслужване и съвети