1249,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ефективна и тиха акумулаторна коса

Ако се занимавате професионално с поддръжката на градински площи и озеленяване или с общински дейности по поддръжка и се налага да работите в райони с наложени ограничения на шума, тогава акумулаторната моторна коса FSA 135 правилният избор. С ергономичната лостова ръкохватка можете да косите удобно и ефективно по-големи зелени площи.

Благодарение на мощния двигател EC и на широкия асортимент режещи инструменти на STIHL, които могат да се използват с нея, моторната коса FSA 135, предлага идеални предпоставки за поддръжка на зелени площи и за косене на трева и гъста растителност. Чрез ергономичната ръкохватка за управление на косата можете да регулирате оборотите безстепенно. За да работите възможно най-ефективно, можете да настроите 3 степени на оборотите, при които да работите, пестейки енергия. Енергоспестяващият режим на работа се индикира посредством светодиод (LED). Въздушният филтър с метална решетка допринася за дълъг експлоатационен живот, тъй като така двигателят се охлажда оптимално. Освен това този въздушен филтър се почиства лесно. В корпуса на уреда FSA 135 е предвидено място за използване на STIHL смарт конектор 2 A.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с компактната акумулаторна коса STIHL FSA 135 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

FSA 135

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

FSA 135
ЕРГОНОМИЧНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА РЕШЕТКА
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА РЕШЕТКА

Технически характеристики

Продължителност на работа с AP 200, степен 3до 30 мин
Продължителност на работа с AP 100, степен 3до 16 мин
Продължителност на работа с AP 300, степен 3до 40 мин
Номинално напрежение36 V
Тегло4,9 кг 1)

Сервизно обслужване и съвети