879,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна моторна коса FSA 120: Ефективна и гъвкава за разнообразни дейности по окосяване

За професионалистите в градинската и ландшафтната поддръжка и за взискателни частни дейности акумулаторната коса STIHL FSA 120 предлага освен висока производителност и ефективност, също и особено ергономична работа. С нея можете без антифони ефективно да косите в градината около дома големи зелени площи и дори да работите в райони с наложени ограничения на шума, например в близост до училища, около болници или в градски паркове.

За мощния електродвигател има възможност чрез променящо се регулиране на скоростта с две степени за скорост да се настроят оборотите директно на ръкохватката за управление. В режим ECO (степен 1) можете да работите на по-ниски обороти. При по-леки приложения по този начин се удължава продължителността на работа на акумулаторната батерия благодарение на по-ниския разход на енергия. Ако за косенето на шубрак и гъста трева Ви е необходимо да работите на пълни обороти, просто превключете на степен 2. В зависимост от употребата можете освен това да настроите оборотите безстепенно.

Тази коса е серийно окомплектована с двустранния нож 230-2. В съчетание с ергономичната лостова ръкохватка (ръкохватка за косене) можете да обработвате ефективно големи зелени площи. В зависимост от приложението имате на разположение голям избор от различни режещи инструменти и глави за косене. С включения в серийната окомплектовка презрамен колан имате възможност за ергономична работа и за по-продължителни интервали от време. Необходимо е просто да го закрепите на практичното ухо за окачване, коeто можете да адаптирате според Вашия ръст. За съхранението на акумулаторната коса FSA 120 на уреда се намира практично ухо за закачване.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL ще намерите информация, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна коса STIHL FSA 120 и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са разработени за приложения в професионалната сфера и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Нейната ефективност се доказва чрез взискателни вътрешни провeрки. Тестът за защита от напръскване с вода е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
Регулиране на ръкохватката без инструмент
РЕГУЛИРАНЕ НА РЪКОХВАТКАТА БЕЗ ИНСТРУМЕНТ

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло4,5 кг 1)
Ниво на звуково налягане81 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно2,6/2,3 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети