2039,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работен обем42 см³
Мощност2/2,7 kW/к.с.
Тегло10,7 кг 1)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане100 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Носена на гръб моторна коса (2,0 kW) с STIHL ErgoStart

При косене на трудно достъпни терени, носената на гръб коса STIHL FR 410 C-E впечатлява с комбинацията си от мощност и комфорт. Предимно в овощни градини, по планински ливади и други склонове моторната коса STIHL FR 410 C-E Ви подпомага при косене. Със серийно оборудваната глава за косене STIHL AutoCut 25-2 жилавата трева и плевели ще бъдат отстранени бързо и ефективно. Практичният STIHL ErgoStart прави стартирането особено удобно, тъй като само едно плавно, равномерно изтегляне на въжето е достатъчно за надеждно стартиране на двигателя STIHL 2-MIX. Същевременно двигателят е мощен и с икономичен разход.
Няколко добре обмислени функции Ви помагат да работите ефективно: Мултифункционалната ръкохватка и стоп бутонът, който Ви позволява да стартирате косата отново директно, без да се натискат превключватели, осигуряват особено удобен работен процес. Кръговата ръкохватка осигурява прецизни срязвания дори и в зони с малко пространство за движение. За предпазване на Вашите мускули и стави при работа антивибрационната система STIHL намалява появилите се вибрации при косене. Удобната система за носене Ви позволява, да работите и при продължителна употреба ергономично и с малко усилия.

Сервизно обслужване и съвети