789,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на рязане60 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло3,7 кг
Ниво на звуково налягане76 dB(A)
Ниво на звукова мощност84 dB(A) 1)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 100: Прецизно оформяне и подрязване за поддръжката на големи живи плетове

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 100 на STIHL Ви подпомага в градинарството и озеленяването, както и при дейности на градските общини, за да подрязвате и оформяте високи живи плетове ефективно и удобно в райони с наложени ограничения на шума. STIHL HSA 100 е много мощна ножица за жив плет с електродвигател EC без необходимост от поддръжка. Двигателят е задвижван от литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL. Той постига и при натоварване винаги постоянен брой ходове, дори и при рязане на по-дебели клони. Двустранно заточеният режещ нож осигурява прецизни разрези както при оформяне и подравняване, така и при подрязване. Когато упорити клони блокират режещата система, можете със смяна посоката на въртене бързо да продължите работата си.

С натискането на бутон можете да завъртите подобрената мултифункционална ръкохватка на 90° съответно наляво и надясно и така да подрязвате особено ергономично в различни посоки с Вашата HSA 100 от STIHL, например при вертикално рязане и рязане на височина над главата. По този начин можете да управлявате лесно Вашата ножица за жив плет както с дясната, така и с лявата ръка. Кръговата ръкохватка допълнително подпомага работата с ножицата за жив плет без усилие. Антивибрационната система на STIHL намалява възникващите вибрации от двигателя и така щади при по-продължителна употреба Вашите мускули и стави.

Завинтеният предпазител на режещия нож намалява риска от контакт с режещите зъби и по този начин спомага за безопасната работа с HSA 100 от STIHL. При рязане в близост до земята и до стени режещата гарнитура е защитена от износване посредством завинтения ограничител на ножа.

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 100 е с дължина на рязане 60 cм.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет HSA 100 на STIHL и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионални приложения и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Сервизно обслужване и съвети