627,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Комфортен електрически верижен трион (1,9 kW) с устройство за бързо опъване на веригата (B)

Електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B Ви предлага ефективна работа при рязане на частен терен, в занаятчийски работилници и в селското стопанство. Можете да използвате силните страни на този електрически верижен трион, особено при рязането на дърва за огрев и при ръчни работи.

Искате ли да работите без усилия? Много добрата ергономичност на електрическия верижен трион STIHL MSE 190 C-B ще Ви помогне. Това се дължи на различните свойства на този електрически верижен трион. Той приляга много добре в ръката благодарение на гумираната ръкохватка. За да се осъществят прецизни разрези, електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B разполага и със зъбна опора. В допълнение, ние сме оборудвали електрическия верижен трион STIHL MSE 190 C-B с устройство за бързо обтягане на веригата на STIHL. Допълнителното натягане на веригата на триона може да се извърши лесно, безопасно и без инструменти.

Ако пуснете задната дръжка, моторният трион се спира незабавно с помощта на спирачката за веригата QuickStop Super. За да се предпази електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B от повреди, причинени от прегряване, той е оборудван със защита от претоварване.

MSE 190 C-BQ

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Зъбна опора
Зъбна опора
Защита от претоварване
Защита от претоварване
Устройство за бързо опъване на веригата (B)
Устройство за бързо опъване на веригата (B)

Технически характеристики

Мощност1,9 kW
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност103 dB(A) 1)
Дължина на шината35 см
Ниво на вибрации ляво/дясно2,9/3,4 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети