479,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Високопроизводителен, многостранен и балансиран акумулаторен верижен трион

Висококачественият акумулаторен верижен трион STIHL MSA 70 C-B е подходящ, ако искате да режете дървета или храсти във Вашата лична градина или във Вашия имот. По същия начин можете да го използвате за занаятчийска работа по различни начини за бързо и ефективно изпълнение на много различни задачи, като например рязане на греди до дължина или друга работа в затворени пространства. STIHL MSA 70 C-B работи с акумулаторни батерии от системата STIHL AK и е толкова тих, че можете да го използвате без средства за защита за слуха и в зони с ограничения на шума.

Благодарение на стандартната 30-сантиметрова гарнитура за рязане с верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) за рязане и направляващата релса STIHL Rollomatic E Mini, можете надеждно да правите по-чисти и по-гладки срезове. Малкото тегло на системата и мощният, енергийно ефективен двигател ЕС осигуряват оптимален баланс и необходимата мощност.

Посредством лоста за управление с функция на потенциометър можете да регулирате безстепенно оборотите на Вашия акумулаторен верижен трион. Гумираната дръжка с ергономичен лост за превключване осигурява стабилен захват, допълнителен комфорт и увеличава ергономичността. За лесно и безопасно обтягане на веригата на триона без инструменти, акумулаторният верижен трион разполага с устройство за бързо обтягане на веригата STIHL. Допълнителната спирачка на веригата QuickStop Super повишава безопасността, тъй като веригата на триона спира веднага, щом отпуснете задната ръкохватка. Прозрачният резервоар за масло Ви позволява да наблюдавате нивото на маслото по всяко време.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 70 C-B и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Устройство за бързо опъване на веригата (B)
УСТРОЙСТВО НА STIHL ЗА БЪРЗО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ
ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР
ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане83 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност91 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно3,2/3,4 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети