1629,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Високоефективен акумулаторен верижен трион за професионална употреба

STIHL MSA 300 е първият акумулаторен верижен трион, конструиран от STIHL специално за професионална работа. С акумулаторния верижен трион STIHL MSA 300 професионалистите в озеленяването, горското стопанство и комуналните дейности могат да секат, подрязват и изсичат малки и средни дървета. За да работите възможно най-ефективно, Ви подпомагат 3 програми за работа (Eco, поваляне и кастрене), с които верижният трион се конфигурира за съответните приложения.

Пълната електрическа мощност от 3,0 кВт се преобразува в скорост на веригата до 30 м/с благодарение на мощната батерия STIHL AP 500 S, разработена за този верижен трион. Заедно с веригата STIHL .325" RS Proи направляващата шина Light 04 се постига висока ефективност на рязане при намалено тегло. Когато работят със STIHL MSA 300, професионалистите също са впечатлени от здравата конструкция, устойчива на атмосферни влияния. Антивибрационната система STIHL намалява вибрациите и по този начин щади мускулите и ставите.

За да се гарантира, че поддръжката и почистването на акумулаторния верижен трион MSA 300 от STIHL може да се извърши възможно най-ефективно, филтърът може да се достигне особено лесно благодарение на сервизния капак. Като първия верижен трион от STIHL, STIHL MSA 300 разполага с панел за управление и съобщения, чрез който можете да проверите всички основни данни и информация за Вашия трион. Той също така е подготвен за работа в мрежа благодарение на STIHL смарт конектор 2 A.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL MSA 300 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия АР. В обзорната ни информация можете да видите също и коя акумулаторна батерия AP се препоръчва за Вашия уред на STIHL.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. В допълнение уредите разполагат със защита срещу напръскване с вода, доказана при вътрешни изпитвания. При STIHL MSA 300 доказаната при вътрешни изпитвания защита от напръскване с вода е сертифицирана допълнително съгласно IPX4.

Указание: Този акумулаторен верижен трион може да работи само с акумулаторна батерия STIHL AP 500 S в пълния обхват от функции. Използването на други акумулаторни батерии STIHL не гарантира нито използването на всички функции, нито максималната възможна производителност на рязане.

MSA 300

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

РАБОТНИ РЕЖИМИ
РАБОТНИ РЕЖИМИ
СИЛОВА ЕЛЕКТРОНИКА С ФУНКЦИЯ НАМАЛЯВАНЕ НА МОЩНОСТ
СИЛОВА ЕЛЕКТРОНИКА С ФУНКЦИЯ НАМАЛЯВАНЕ НА МОЩНОСТ
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР ОТ КЕЧЕ
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР ОТ КЕЧЕ

Технически характеристики

Дължина на шината40 см
Номинално напрежение36 V
Тегло5,4 кг 1)
Ниво на звуково налягане93 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност104 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети