839,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло2,5 кг 1)
Ниво на звуково налягане83 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Практичен акумулаторен верижен трион за професионална поддръжка на дървета

Този лек верижен трион е много популярен сред професионалистите в поддръжката на дървета поради теглото си от само 2,5 кг (без батерията) и мощността на двигателя. Благодарение на високата скорост на веригата от 16 м/с, силното ускорение и веригата STIHL 1/4" PM3, можете да извършвате фини, изключително прецизни разрези. Друго предимство на акумулаторния верижен трион STIHL MSA 161 T: Можете също така да използвате този акумулаторен верижен трион в зони с наложени ограничения на шума като жилищни райони, както и около училища или болници. Комуникацията между работниците по поддръжка на дърветата и техните помощници на място също е опростена, тъй като не е необходимо да се носи защита на слуха.

Веригата на акумулаторния верижен трион STIHL MSA 161 T може лесно и безопасно да се обтяга допълнително странично, без да влиза в контакт с веригата на триона. Спирачната система на STIHL QuickStop Super осигурява допълнителна безопасност: По този начин, не само в случай на откат, но и при пускане на задната дръжка, веригата се спира за секунди. Освен това можете да активирате или освободите спирачката на веригата чрез ръчния предпазител. Ръчният предпазител се фиксира с щракване.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен верижен трион STIHL MSA 161 T и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този специализиран верижен трион е предназначен само за потребители, обучени по поддръжката на дървета. Употребата без подходящо обучение може да доведе до тежки наранявания.

MSA 161 T

Сервизно обслужване и съвети