3999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината75 см
Работен обем122 см³
Мощност6,4/8,7 kW/к.с.
Тегло9,9 кг 1)
Тегло за единица мощност1,5 кг/kW

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Топ модел: най-мощният серийно произвеждан моторен трион в света

С мощност от 6,4 кВт (8,7 к.с.), STIHL MS 881 не само има най-мощния двигател STIHL 2-MIX от всички верижни триони STIHL, но е и най-мощният сериен верижен трион в света. За лесовъди и професионалисти в дъскорезниците разработихме този бензинов верижен трион като уред, който Ви подпомага надеждно и ефективно при сечене, рязане по дължина и скъсяване на дървета.

Удобна и безопасна работа

Стартирането на бензиновия верижен трион STIHL MS 881 трябва да бъде възможно най-лесно. Затова декомпресионният клапан и STIHL ElastoStart правят стартирането значително по-лесно. Управлението с един лост Ви позволява да управлявате всички функции само с една ръка. Така дясната ръка винаги остава върху дръжката. Антивибрационната система STIHL ефективно намалява вибрациите, възникващи в точките на захващане. По този начин се предпазват Вашите мускули и стави.

Въздушният филтър HD2, изработен от полиетилен, филтрира дори много фин прах и по този начин предпазва двигателя от замърсявания. Почистването и подмяната на филтъра могат да се извършват ефективно и без инструменти. За да се избегне възможен контакт на ръката с веригата на триона или със зъбната опора, винтът за обтягането на веригата е прикрепен странично. Ако искате да спрете триона, е достатъчно едно натискане на стоп-бутона. Веднага щом моторният трион бъде спрян, той автоматично се връща в начална позиция, така че можете да стартирате верижния трион STIHL MS 881 отново директно.

MS 881

Сервизно обслужване и съвети